Minden hétre egy szerelmes dal

Minden hétre egy szerelmes dal

Peter Frampton: Baby I Love Your Way (1975)

2023. október 08. - László Andor

Peter Frampton a múlt héten említett arena rock kiemelkedő előadója volt. Korábban már találkozhattunk vele a Humble Pie tagjaként. Az alábbi egyik leghíresebb slágere, egy könnyed, fülbemászó dal, kellemes énekkel, finom hangszereléssel.

Meglepő módon Frampton legnagyobb sikerét egy 1976-os koncertlemezzel aratta, amelyen korábbi dalait adta elő. Az alábbiakban a minden idők legnagyobb példányszámban elkelt élő lemezéről származó változat hallható, majd bepillantást nyerhetünk a következő év egy koncertjébe, egyúttal megcsodálhatjuk az énekes-gitáros hajkoronáját is.

Majdnem két évtizeddel később ismét nagy sikert aratott a dal reggae-változata, amely egy film kísérőzenéjeként csendült fel és ismét megjárta a slágerlistákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenek-a-szerelemrol.blog.hu/api/trackback/id/tr1118227833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása